El curso de inglés That's English!

That’s English! és el curs d’anglés a distància creat pel Ministeri d’Educació, impartit per les escoles oficials d’idiomes. És oficial, ajustat al Marc Comú Europeu de Referència per a les Llengües (MCERL).

Ministeri d'Educació

És autor del material didàctic i responsable màxim del programa. Vetla pel compliment dels principis bàsics d’aquest curs oficial d’anglés a distància perquè aprendre anglés siga accessible a tot el món.

Conselleries d’Educació de les comunitat autònomes

Adapten That’s English! als plans de formació d'idiomes de la seua comunitat autònoma, tot supervisant l'aplicació dels criteris educatius i d'avaluació i superació dels diferents nivells.

Escoles Oficials d'Idiomes

Trobaràs personal administratiu de That’s English! a cada centre per assessorar-te en la inscripció i durant el curs. A més, coordinen la formació i són responsables de les proves d'avaluació i tutories.

Materials d'estudi

Aquests són els materials que et lliuraran en la teua escola oficial d’idiomes:

A2

B1

B2

C1

App

¡Descárgala ya!

That's English en Google Play
That's English en App Store

App de That's English!

Ahora That’s English! en tu mano. Descubre todo lo que puede ofrecerte nuestra app gratuita. No necesitas ser alumno para disfrutar de ella. Más de 3000 audios y vídeos para mantener y mejorar tu inglés.

Plataforma en línia

En That’s English! disposes d’un entorn en línia per a aprendre anglés a distància. Si n’ets alumne, hi pots entrar amb les teues claus, a través del Login que pots veure en la part superior d’aquesta pàgina.

A més, en la plataforma en línia trobaràs un banc de recursos amb tots els materials nous i antics de That’s English, un diccionari sonor amb el qual podràs descobrir el significat i la pronunciació de les paraules que necessites, i molt més. Entra i aprén anglés!

Plataforma e-learning

Claus d’accés

Les claus d’accés a la plataforma t’arribaran a la teua adreça electrònica quan formalitzes la inscripció. Si tens problemes per a accedir-hi:

  1. Segueix el procés de recuperació de contrasenya que es troba en la pantalla d’accés.
  2. Escriu-nos a través del formulari de contacte indicant “Suport tècnic” i detallant el teu cas. Tractarem d’ajudar-te a accedir tan prompte com siga possible. Tin en compte que podem tardar fins a 48 hores a donar-te una resposta.

Tutories de suport

Sabem que per a aprendre anglés és essencial la pràctica oral, per a això tens sessions setmanals dins de l’horari que t’assigne la teua escola oficial. D'aquesta manera, el tutor també t'ajudarà a fer un seguiment del teu aprenentatge.

Les sessions de tutoria s'adrecen principalment a desenvolupar les destreses comunicatives, especialment l'expressió i la interacció oral.

Com que es tracta d’un curs a distància, les tutories no són obligatòries per a superar el curs, però et recomanem que les aprofites perquè resulten de gran utilitat per a aconseguir els objectius del curs.

Per a conéixer el teu grup i horari, contacta amb la teua escola oficial d’idiomes.

That’s English! està en TVE

That’s English s’emet de dilluns a divendres en La 2. Consulta els horaris d’emissió en aquest enllaç: Consulta horaris.

Pots visionar els programes qualsevol dia a qualsevol hora en RTVE A la carta. Fes clic en la imatge de RTVE per a accedir-hi.